Hoe monteer ik mijn vaatwasser?

Voordat je verder gaat

• Het monteren en inbouwen van de vaatwasser verschilt per type. Lees altijd de ATAG handleiding en het installatievoorschrift van je apparaat.
  • Lukt het monteren of inbouwen niet zelf? Maak een afspraak met een ATAG monteur .
  • Voor het installeren van je vaatwasser heb je een meetlint, boor, schroevendraaier en waterpas nodig.
  • Controleer voor het kopen van de vaatwasser de afmetingen van de vaatwasser en de plek waar je hem plaatst.

Vaatwasser inbouwen

1. Bevestig de vochtbeschermingsstrip.
    • Plaats de strip aan de onderkant van het keukenblad. Zo raakt de damp van de vaatwasser het aanrechtblad niet.

1. Monteer de bevestigingsbeugels aan de vaatwasser.
    • Dit hangt af van het type vaatwasser. Lees het installatievoorschrift goed.

1. Zet de vaatwasser op zijn plek.
    • Doe de stekker in het stopcontact.
    • Sluit de waterslang aan op de daarvoor bestemde waterkraan.
    • Plaats de afvoerslang in de afvoerbuis.

1. Zet de vaatwasser waterpas.
    • Gebruik een schroevendraaier om de poten van de vaatwasser te verstellen.

1. Bevestig het keukenpaneel
  1. Zet de vaatwasser vast met bevestigingsbeugels.
    • Deze stap hangt af van het type vaatwasser. Lees het installatievoorschrift goed.