Waarom veroorzaakt mijn apparaat kortsluiting?

Is uw apparaat nieuw en ontstaat de kortsluiting bij het eerste gebruik? Dan is de aansluiting fout, neem contact op met de installateur om de aansluiting te controleren.

Gebruikt u het apparaat al langere tijd, dan heeft het toestel een technisch probleem.

Controleer het volgende:

• Zijn er stoppen doorgeslagen in de meterkast?
  • Zijn er meerdere apparaten met een hoog stroomverbruik aangesloten op dezelfde groep? Sluit dan uw apparaat aan op een andere groep.
  • Wanneer wordt de kortsluiting veroorzaakt? Denk aan:
    • Bij het gebruiken van een bepaalde kookzone.
    • Bij het gebruiken van de magnetronfunctie.
    • Bij het gebruiken van de grillfunctie.

Hoe lost u dit probleem op?
Maak een afspraak met een ATAG monteur en omschrijf wat u heeft gecontroleerd.