Foutcode gaskookplaat HG6211CA1H/A1

Zoek de (fout)code van je gaskookplaat HG6211CA1H/A1 (702702-01).

2 korte tonen achter elkaar, 10 seconden lang, elke minuut

Er is een fout opgetreden bij het herontsteken

Controleer de gastoevoer naar uw kookplaat en/of de branderdoppen goed gepositioneerd zijn. Draai alle bedieningsknoppen naar de 0-positie en probeer opnieuw te ontsteken. Als de melding zich herhaald moet een monteur dit probleem verhelpen.

2 korte tonen achter elkaar, 8 seconden lang, elke minuut

Er is een fout opgetreden bij het herontsteken

Controleer de gastoeover naar uw kookplaat en/of de branderdoppen goed gepoitioneerd zijn. Draai alle knoppen naar de 0-positie en probeer opnieuw te ontsteken.

6 korte tonen achter elkaar, 10 seconden lang, elke 2 minuten
Uw kookplaat is te warm geworden

Laat uw kookplaat afkoelen, u kunt daarna uw kookplaat weer gewoon gebruiken

Groene en rode LED in de aan/uit knop knipperen beurtelings

Er is een fout opgetreden bij het herontsteken

Controleer de gastoevoer naar uw kookplaat en/of de branderdoppen goed gepositioneerd zijn. Draai alle bedieningsknoppen naar de '0'-positie en probeer opnieuw te ontsteken. Als de melding zich herhaald moet een monteur dit probleem verhelpen.

Groene LED in de aan/uit knop knippert
Kinderslot is actief

Houd de aan/uit knop 5 seconden ingedrukt. De kookplaat is weer normaal te gebruiken.

Rode LED in de aan/uit knop brandt continu
Er is een fout opgetreden in de elektronica in uw kookplaat

Een monteur moet dit probleem verhelpen

Rode LED in de aan/uit knop knippert

Uw kookplaat is te warm

Laat uw kookplaat afkoelen. U kunt daarna uw kookplaat weer gewoon gebruiken.

Meer informatie.

Zelf oplossen?

Vaak kun je een storing zelf oplossen, bijvoorbeeld door het apparaat te resetten: haal de stekker uit het stopcontact. Wacht twee minuten en zet daarna de stroom er weer op. Kun je niet bij de stekker, zet dan de juiste groep in de meterkast uit.

Handleiding en andere documenten

In de handleiding vind je ook informatie over foutmeldingen van je apparaat. De handleiding en andere documentatie zoals een installatievoorschrift en inbouwmaten, vind je in artikel Documentatie gaskookplaat HG6211CA1H/A1.

Garantie?
Lees meer informatie over garantie.

Monteursbezoek

Staat er bij de (fout)code dat een monteur het probleem moet verhelpen? Maak dan een afspraak met een ATAG monteur.