Foutcode koelkast KA211GUU/A01

Bekijk hier de storingen van uw koelkast KA211GUU/A01 (723202/01).

Er klinkt om de dertig seconden een geluidssignaal
Deur vries- en/of koelgedeelte niet goed gesloten

Controleer de deuren van het apparaat en sluit ze indien nodig. Controleer of het apparaat waterpas staat. Wanneer het apparaat niet waterpas staat kan het voorkomen dat de deur(en) niet goed sluit(en). Stel in dat geval het apparaat waterpas met behulp van de stelpootjes. Wanneer het geluidssignaal desondanks blijft klinken moet een monteur dit probleem verhelpen.

Handleiding en documentatie

In de handleiding vindt u meer informatie over foutmeldingen van uw apparaat. Een handleiding en extra documentatie zoals afbeeldingen, inbouwmaten en meer, vindt u in artikel Documentatie koelkast KA211GUU/A01.

Garantie?
Controleer of uw apparaat nog garantie heeft.

Monteursbezoek

Staat er dat een monteur het probleem moet verhelpen? Dan is het probleem dusdanig technisch dat een monteursbezoek nodig is. Maak een afspraak met een ATAG monteur.