Foutcode oven OX6692D/A02

Zoek de (fout)code van je oven OX6692D/A02 (730065-02).

Storingscode FOUT XX ...

XX geeft het nummer van de fout weer.

• Er zit een storing in de elektronische module. Koppel het apparaat enkele minuten los van de stroomvoorziening. Sluit het vervolgens weer aan en stel de dagtijd in.
  • Raadpleeg een servicemonteur als de fout niet is verholpen

Zelf oplossen?

Vaak kun je een storing zelf oplossen, bijvoorbeeld door het apparaat te resetten: haal de stekker uit het stopcontact. Wacht twee minuten en zet daarna de stroom er weer op. Kun je niet bij de stekker, zet dan de juiste groep in de meterkast uit.

Handleiding en andere documenten

In de handleiding vind je ook informatie over foutmeldingen van je apparaat. De handleiding en andere documentatie zoals een installatievoorschrift en inbouwmaten, vind je in artikel Documentatie oven OX6692D/A02.