Hoe bouw ik het type gas van mijn gasfornuis of gaskookplaat om?

Voordat u verder gaat

Laat het ombouwen altijd uitvoeren door een erkende installateur om gevaarlijke situaties te voorkomen.

Op onze website vindt u ombouwsets en de daar bijhorende ombouwvoorschriftenZoek met het modelnummer van uw toestel of er een ombouwset beschikbaar is.

Is er geen ombouwset beschikbaar? Dan is het niet mogelijk om uw gasfornuis of gaskookplaat om te bouwen naar propaan of butaan.

Is het mogelijk om mijn gasfornuis of gaskookplaat om te bouwen?

Voor sommige gasfornuizen en gaskookplaten is het mogelijk om deze om te bouwen naar butaangas of propaangas. U vindt deze informatie op onze website bij de specificaties van uw apparaat. Kunt u de informatie voor uw toestel niet vinden? Neem dan contact met ons op.

Toestellen van 10 jaar en ouder

Wij hebben geen ombouwsets meer beschikbaar voor gaskookplaten en gasfornuizen van 10 jaar en ouder.

Duits gas

Wij hebben geen ombouwsets beschikbaar om gaskookplaten en gasfornuizen om te bouwen naar gebruik voor Duits gas.

Hoe bestel ik een ombouwset?

Vanwege gevaar bij onbekwame installatie, is het voor particulieren niet mogelijk om een ombouwset te bestellen. Bestel deze via een erkend installateur.