Hoe bestel ik een accessoire voor mijn apparaat?

Wilt u een accessoire kopen voor uw apparaat, bijvoorbeeld een extra bakplaat, stoomschaal, grillplaat of pannen? Volg de onderstaande stappen om een accessoire te bestellen:

1. Ga naar de accessoires op de ATAG website
  2. Kies:
    • Bekijk onze keukenaccessoires als u bijvoorbeeld pannen of een grillplaat wilt bestellen.
    • Bekijk onze onderhoudsaccessoires als u bijvoorbeeld een filter voor uw afzuigkap wilt bestellen.
  3. Klik op het winkelwagentje van de accessoire die u wilt bestellen en volg de stappen om de bestelling af te ronden.

Is uw gewenste accessoire niet meer leverbaar of lukt het niet? Neem dan contact op met onze klantenservice