Hoe stel ik een gebruiker in op de koffiemachine?

Wil je gepersonaliseerde drankjes instellen op je koffiemachine? Dat kan met de gebruikersprofielen. Je kunt tot 6 verschillende profielen instellen.

Gebruikersprofiel instellen

1. Druk linksboven op het kopje 'my'.
  2. Selecteer het drankje dat je wil personaliseren.
  3. Stel de sterkte van het aroma in met de knoppen – en +
  4. Druk op Ok
  5. Stel de hoeveelheid water in met de knop Stop, deze knop komt na een bepaalde hoeveelheid koffie vanzelf naar voren in het scherm.
  6. Wacht even tot het drankje is gemaakt en druk dan op Ja om het op te slaan.

Hoe stel ik een tweede gebruikersprofiel in?

1. Druk linksboven op het kopje 'my'
  2. Druk op Gebruiker 1
  3. Selecteer het gebruikersprofiel dat je will instellen.
  4. Ga verder bij stap 2 onder 'Gebruiksprofiel instellen'.

Hoe selecteer ik het gepersonaliseerde drankje voor een bepaalde gebruiker?

1. Druk op de toets Gebruiker
  2. Selecteer het gewenste gebruikersprofiel.

Bekijk ook onderstaande video.