Wat is het verschil tussen AutoDose™, ADS en Dose Assist?

In dit artikel leggen we het verschil uit tussen de AutoDose™, ADS en Dose Assist functies op de wasmachines en vaatwassers in ons assortiment. Kijk in de handleiding welke functie jouw vaatwasser of wasmachine heeft.

Vaatwasser:

AutoDose™

De vaatwassers met AutoDose™ hebben een reservoir in de deur die gevuld wordt met vaatwasgel.

Tijdens het programma geeft het reservoir automatisch de benodigde hoeveelheid vaatwasgel af.

Deze instellingen zijn naar behoefte aan te passen. Lees hiervoor de handleiding van je vaatwasser.

Wasmachine:

Automatisch Doseersysteem ADS

De wasmachines met Automatisch Doseersysteem ADS hebben 2 reservoirs voor wasmiddel. Hierdoor kun je voor bonte en witte was verschillend wasmiddel toevoegen.

Tijdens het programma geeft het geselecteerde reservoir automatisch de benodigde hoeveelheid wasmiddel af.

Deze instellingen zijn naar behoefte aan te passen. Lees hiervoor de handleiding van je wasmachine.

Dose Assist

Met de Dose Assist functie zal de wasmachine de optimale hoeveelheid wasmiddel aanbevelen. De aanbevolen hoeveelheid wasmiddel is afhankelijk van de waterhardheid, het geselecteerde wasprogramma en de hoeveelheid wasgoed.

Vervolgens voeg je de aanbevolen hoeveelheid wasmiddel toe in het wasmiddelbakje.

Deze instellingen zijn naar behoefte aan te passen. Lees hiervoor de handleiding van je wasmachine.