Welk koolstoffilter past er op mijn afzuigkap?

Wil je weten welk koolstoffilter geschikt is voor je afzuigkap? Dan heb je het model- of artikelnummer van je afzuigkap nodig.  Volg de volgende stappen om erachter te komen welk koolstoffilter er op de afzuigkap past. Een koolstoffilter gebruik je alleen bij recirculatie.

1. Controleer het modelnummer van je afzuigkap op het typeplaatje.
  2. Download het Specificatieblad. Hier kom je door de volgende stappen te volgen:
    1.Ga naar onze website.
    2. Vul het modelnummer van je afzuigkap in.
    3. Klik of scrol naar het kopje Specificaties. Hier vind je de geschikte (koolstof)filters.

Heb je het juiste filter gevonden, bestel deze dan in onze keukenserviceshop. Het koolstoffilter bestel je zo:

1. Ga naar Accessoires/Filters aan de linkerkant van de pagina
  2. Vul bij ‘Welk merk hebt u?’ ATAG in.
  3. Selecteer bij ‘Wat voor accessoire zoekt u’ Koolstoffilters in.
  4. Klik op Ga verder
  5. Vul het artikelnummer van het koolstoffilter in onder ‘Tik een deel van de omschrijving of het onderdeelnummer in.
  6. Klik op Lijst Inkorten.
  7. Het koolstoffilter verschijnt in beeld.
  8. Klik op Bestellen en vul je gegevens in.
  9. Het filter kan nu afgerekend worden.

Staat je filter er niet tussen? Vul dan het contactformulier in.