Hoe werken de verschillende standen van de Powerzone in vaatwassers

Heb je bij jouw oude vaatwasser vaak nog vuile vaat in de vaatwasser gezien, terwijl deze al klaar is met het programma? Met de Powerzone functie van de Premium Green vaatwassers van ATAG hoef jij je hier geen zorgen meer over te maken. Maar hoe werkt de Powerzone precies?


Stel: jij hebt een heerlijke maaltijd bereid in een grote ovenschaal, na het eten gaat de ovenschaal in de vaatwasser. Door de beide powerzones aan te zetten (bridgefunctie) wordt er extra water in de ovenschaal gespoten. Je zet de bridgefunctie aan door de knop op de juiste stand te zetten.

 


Je kunt de bridgefunctie ook individueel gebruiken en afstellen. Bijvoorbeeld voor twee losse pannen. Denk hierbij aan een pan waarin je aardappels gekookt hebt. Aardappelzetmeel resten kunnen flink aangekoekt raken en dat is lastig te verwijderen. Met de powerzone is dit handig en makkelijk schoon te krijgen.


De krachtzones produceren een bredere spray voor grotere borden, potten en pannen. En een geconcentreerde harde straal voor extra afwaskracht op hoge, smalle voorwerpen zoals flessen en vazen.


De powerzones worden handmatig bediend, dus mocht je ze niet nodig hebben dan zijn ze eenvoudig uit te schakelen.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.