Welk koolstoffilter past op mijn afzuigkap?

Wil je weten welk koolstoffilter geschikt is voor je afzuigkap? Dan heb je het model- of artikelnummer van je afzuigkap nodig.

1. Controleer het modelnummer van je afzuigkap op het typeplaatje.
  2. Je kunt op twee manieren zoeken:
    1. In de brochure:
      • Download onze brochure
      • Zoek met CTRL + F op het modelnummer.
      • In de tabel onder Afzuiging vind je het bijpassende koolstoffilter.
    2. Op onze website:
      • Ga naar onze website.
      • Vul het modelnummer in de zoekbalk rechtsboven in.
      • Klik op je afzuigkap.
      • Klik op het tabblad Specificaties
      • Download onderaan het Specificatieblad
      • Informatie over het koolstoffilter staat onder het kopje Accessoires
  3. Bestel het koolstoffilter in onze keukenserviceshop. Gebruik het artikelnummer van het koolstoffilter om het juiste filter te bestellen.

Heb je een afzuigkap die niet meer in de brochure of op de website te vinden is? Neem dan contact met ons op.