Wat heb ik nodig om ConnectLife™ te gebruiken?

ConnectLife™ is een digitale app die een smart home-ervaring biedt met de mogelijkheid om apparaten te verbinden en beheren. Wil je gebruikmaken van ConnectLife™? Volg dan de onderstaande stappen.

Voordat je begint

Maak een foto van het complete typeplaatje, voordat je het apparaat inbouwt en installeert. Dit is altijd handig om bij de hand te hebben bij vragen over het toestel. Hier vind je instructies voor het vinden van het typeplaatje.

Het volgende heb je nodig voor het gebruikmaken van ConnectLife™:

• Een toestel met ConnectLife™. Zorg ervoor dat deze uitgepakt en geïnstalleerd is.
  • Smartphone of tablet
    • De smartphone/tablet moet verbonden zijn met het internet.
    • Het besturingssysteem van de smartphone/tablet moet geschikt zijn voor ConnectLife™.
      • Voor iOS 12.0 en hoger
      • Voor Android 8.0 en hoger

• Wifi-router
    • Netwerknaam van jouw Wifi-netwerk
    • Wachtwoord van het jouw Wifi-netwerk
    • De Wifi-router moet verbonden zijn met het internet.
    • Het signaal van het Wifi-netwerk moet sterk genoeg zijn op de locatie waar het toestel is geïnstalleerd.
    • Beveiligingstype (vind je in de specificaties van de router – meestal is dit WPA2)

Goed om te weten