Hoe sluit ik mijn inductiekookplaat aan?

Voordat u verder gaat

• Het monteren en inbouwen van een inductiekookplaat verschilt per type. Lees altijd de ATAG handleiding en het installatievoorschrift van uw apparaat.
  • Op onze website staat bij de specificaties van uw inductiekookplaat of inductiefornuis de aansluitwaarde vermeld. Is de aansluitwaarde 7400W of hoger, sluit de kookplaat dan altijd aan op 3 fasen. Een kookplaat tot maximaal 7400W sluit u aan op 2 fasen of een kookgroep.

Inductiekookplaat aansluiten

Mijn inductieplaat heeft een standaard stekker

• U kunt de kookplaat zelf op het stopcontact aansluiten.

Mijn inductiekookplaat heeft een afwijkende stekker (perilex)

• Wij raden u aan uw inductiekookplaat niet zelf aan te sluiten. Schakel altijd een erkend installateur in.