De kinderslotfunctie of toetsvergrendeling in- of uitschakelen van de combi-stoomoven

  • Instructies verschillen per type combi-stoomoven. Lees in de ATAG handleiding van uw apparaat hoe het kinderslot van uw combi-stoomoven werkt. 
  • Het bedieningspaneel van de oven kan worden vergrendeld met het kinderslot om onbedoeld gebruik van de oven te voorkomen.  

Afhankelijk van het model van uw stoom-oven, kunt u het kinderslot of de toetsvergrendeling aan- of uitzetten. 

Kinderslotfunctie   1. Druk tegelijkertijd op beide navigatietoetsen (links en rechts) en houd deze ingedrukt. Het apparaat wordt daarmee vergrendeld.  
  2. Er wordt een pop-up weergegeven. Na 3 seconden sluit de pop-up met de tekst Toetsvergrendeling is actief. De huidige staat van het apparaat is zichtbaar.  
  3. Voordat u het apparaat weer kunt inschakelen, dient u eerst de toetsvergrendeling te deactiveren. U kunt de toetsvergrendeling deactiveren door opnieuw tegelijkertijd op beide navigatietoetsen links en rechts te drukken.           

Toetsvergrendeling U schakelt de toetsvergrendeling in door de slot toets net zolang in te drukken totdat de toetsvergrendeling inschakelt.     
                

Goed om te weten 

  • Als u de toetsvergrendeling activeert terwijl een bereidingsproces in gang is, wordt het proces voortgezet.  
  • Als u tijdens de toetsvergrendeling op een toets drukt, wordt opnieuw de tekst Toetsvergrendeling is actief weergegeven. 
  • De stoptoets is tijdens de vergrendeling nog wel actief. Als het apparaat wordt uitgeschakeld, stopt het bereidingsproces. 

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.