De kinderslotfunctie of toetsvergrendeling in- of uitschakelen van de combi-stoomoven

  • Instructies verschillen per type combi-stoomoven. Lees in de ATAG handleiding van je apparaat hoe het kinderslot van je combi-stoomoven werkt. 
  • Het bedieningspaneel van de oven kan worden vergrendeld met het kinderslot om onbedoeld gebruik van de oven te voorkomen.  

Afhankelijk van het model van je stoom-oven, kun je het kinderslot of de toetsvergrendeling aan- of uitzetten. 

Kinderslotfunctie   1. Druk tegelijkertijd op beide navigatietoetsen (links en rechts) en houd deze ingedrukt. Het apparaat wordt daarmee vergrendeld.  
  2. Er wordt een pop-up weergegeven. Na 3 seconden sluit de pop-up met de tekst Toetsvergrendeling is actief. De huidige staat van het apparaat is zichtbaar.  
  3. Voordat je het apparaat weer kunt inschakelen, dien je eerst de toetsvergrendeling te deactiveren. Je kunt de toetsvergrendeling deactiveren door opnieuw tegelijkertijd op beide navigatietoetsen links en rechts te drukken.           

Toetsvergrendeling Je schakelt de toetsvergrendeling in door de slot toets net zolang in te drukken totdat de toetsvergrendeling inschakelt.     
                

Goed om te weten 

  • Als je de toetsvergrendeling activeert terwijl een bereidingsproces in gang is, wordt het proces voortgezet.  
  • Als je tijdens de toetsvergrendeling op een toets drukt, wordt opnieuw de tekst Toetsvergrendeling is actief weergegeven. 
  • De stoptoets is tijdens de vergrendeling nog wel actief. Als het apparaat wordt uitgeschakeld, stopt het bereidingsproces. 

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.