Het lukt niet om de kookplaat te koppelen met de Hestan Cue app

We hebben ervoor gekozen om deze informatie weer te geven via  https://recipes.celsiuscooking.com/nl/ en niet meer met de Hestan Cue App.
Op de receptenpagina vind je de video tutorials van onze recepten, zodat je stap voor stap begeleid wordt en leert over het belang van temperatuur gestuurd koken.

Je inductiekookplaat met Celsius°Cooking™ dient via bluetooth gekoppeld te worden met de verschillende Celsius°Cooking™ accessoires en dus niet meer met de Hestan Cue App.