Hoe kan ik notificaties in- en uitschakelen in de ConnectLife™ app?

Na het aanmaken van een ConnectLife™ account en het koppelen van een nieuw apparaat staan de notificaties automatisch aan. Wil je liever geen notificatie ontvangen? Dit kan op twee manieren worden uitgeschakeld.

Alle notificaties uitzetten:

1. Open de ConnectLife™ app.
  2. Druk vanaf de startpagina op het Menu.
  3. Ga naar Voorkeuren.
  4. Druk op Notificatie.
  5. Sleep de notificatie uit

Notificaties uitzetten voor een specifiek apparaat:

1. Open de ConnectLife™ app.
  2. Ga naar Apparaten.
  3. Selecteer het apparaat.
  4. Ga naar Persoonlijke instellingen.
  5. Sleep de notificatie uit.

Smart Watch

Het is ook mogelijk om ConnectLife ™ notificaties te ontvangen op een Smart Watch. Volg de onderstaande stappen voor het in-en uitschakelen van notificaties op een Smart Watch.

iOS

1. Open de Apple Watch app op je smartphone.
  2. Ga naar Mijn Watch.
  3. Druk op Meldingen.
  4. Scroll in de lijst met geïnstalleerde apps naar de ConnectLife™ app.
  5. Sleep de notificatie aan/uit.

Samsung Watch

1. Open de Galaxy Wearable app.
  2. Ga naar Instellingen.
  3. Druk op Meldingen.
  4. Ga naar Appmeldingen.
  5. Zoek in de lijst met geïnstalleerde apps naar de ConnectLife™ app.
  6. Sleep de notificatie aan/uit.

Overige Android Watches

Volg de instructies van het merk voor het inschakelen van notificaties van Smart Watches.