Wat doe ik als de vaatwasser kantelt in de kast?

Hoe los je dit probleem op?

Kantelt je vaatwasser in de nis bij het openen van de deur? Dan is het apparaat niet goed gemonteerd. Neem contact op met de verkoper van je keuken.

Wanneer je het apparaat zelf hebt geplaatst, controleer dan of de vaatwasser voldoende steun heeft in de nis.

Bij een keuken met een komgreep blijft er ruimte vrij boven de vaatwasser. Er komt dan meer druk op de schroeven aan de zijkant waardoor deze los kunnen raken en de vaatwasser naar voren kan kantelen.

Wij adviseren de ruimte aan de achterkant van de vaatwasser, tussen de bovenplaat en het werkblad, op te vullen.