Meest voorkomende vragen | vaatwassers

Hieronder vind je een overzicht van de meest gestelde vragen bij vaatwassers. Klik op de vraag voor mogelijke oplossingen.

Waarom doet mijn vaatwasser niets?

Lost dit het probleem niet op? Maak een afspraak met een ATAG monteur.

Waarom wordt mijn vaat niet schoon?

Is de vaat warm aan het einde van het programma?

Waarom pompt mijn vaatwasser het water niet weg?
  • Mogelijk zit er een verstopping in je vaatwasser. Hoe los je dit probleem op? Klik hier.

• Pompt de vaatwasser het water nog steeds niet af? De afvoerpomp is misschien kapot. Maak een afspraak met een ATAG monteur.

Waarom geeft mijn vaatwasser een foutcode?
  • Wat veroorzaakt de foutcode? Klik hier om de oorzaak van de foutcode op te zoeken en kijk welke stappen u zelf nog kunt volgen op het op te lossen.

• Werkt de vaatwasser weer na reset? Klik hier hoe de reset moet worden uitgevoerd.

• Heeft de vaatwasser een verstopping? Klik hier hoe u een eventuele verstopping kunt verhelpen.

• Heeft de vaatwasser sinds installatie nog niet gewerkt? Laat de installatie nakijken door de installateur.

Staat dit niet in de handleiding of kun je het probleem niet zelf oplossen? Neem dan contact op met de klantenservice.

Waarom valt de deur van mijn vaatwasser zonder weerstand naar beneden?

Waarom maakt mijn vaatwasser een vreemd geluid?
  • Wat veroorzaakt het geluid? Klik hier hoe je dit geluid eventueel kunt verhelpen.

Lost dit het probleem niet op? Maak een afspraak met een ATAG monteur.

Waarom wordt mijn vaatwasser niet droog?
  • Controleer of het water wel warm wordt, open meteen na afloop van het programma de deur en voel voorzichtig of de vaat warm aanvoelt. Wordt het water niet warm, dan is er meer aan de hand, maak een afspraak met een ATAG monteur.
  • Misschien kun je dit zelf oplossen. Klik hier hoe je het droogproces kunt verbeteren.

Lost dit het probleem niet op? Maak een afspraak met een ATAG monteur.

Waarom lekt mijn vaatwasser?
  • Zet de vaatwasser uit.
  • Misschien kun je dit zelf oplossen. Klik hier voor meer uitleg.

Lost dit het probleem niet op? Maak een afspraak met een ATAG monteur.