Hoe verander ik de dosering van de AutoDose instelling van mijn vaatwasser?

Het aanpassen van de dosering van het AutoDose programma kan op twee manieren, handmatig en via de ConnectLife™ app. Wil je de dosering van het AutoProgram handmatig of met de ConnectLife™ app aanpassen? Volg dan onderstaande stappen.

Handmatig

Je past de dosering van de vaatwasgel bij het gebruik van AutoDose handmatig aan op deze manier:

1. Zet de vaatwasser aan.
  2. Klik op de menuknop.
  3. Ga naar de AutoDose instelling.
  4. Druk op de menuknop.
  5. Ga naar de gewenste hoeveelheid met behulp van de pijltjestoetsen.
  6. Druk op de menuknop om de gewenste hoeveelheid te bevestigen.

Met de ConnectLife™ app

Voor vaatwassers met de ConnectLife™ functie is het is ook mogelijk om de dosering van de Autodose in te stellen met behulp van de app.

Voordat je begint

Zorg er eerst voor dat je de ConnectLife™ app bij de hand hebt en dat het apparaat verbonden is met het Wifi-netwerk en een smartphone/tablet via de app. Je vindt hier instructies voor het verbinden van een apparaat met de app.

Hieronder vind je de instructies:

1. Open de ConnectLife™ app
  2. Selecteer de vaatwasser.
  3. Ga naar Persoonlijke instellingen.
  4. Druk op Apparaat instellingen.
  5. Sleep de Automatische dosering aan.
  6. Stel de hoeveelheid in bij Automatisch dosering hoeveelheid.